Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr

Neoline je vodeći europski i CIS proizvođač i dobavljač širokog asortimana inovativne automobilske elektronike. Tvrtka je osnovana 2007, a u to je vrijeme njena glavna djelatnost bila proizvodnja GPS-navigatora. Krajem 2009. godine tvrtka je ponudila prvu Dash kameru na rusko tržište. Budući da je Neoline jedna od vodećih tvrtki u ovoj domeni, ubrzo je proširila svoju djelatnost na šire područje, pa je ona danas prisutna ne samo u CIS zemljama, već i u zemljama Europe, Ukrajini, Bjelorusiji, Uzbekistanu i Kazakistanu. Segment potrošačke elektronike danas ubrzano raste pa stoga Neoline transformira svoje poslovanje u skladu sa zahtjevima tržišta. Asortiman tvrtke danas uključuje nadzorne kamere, radarske detektore, hibride, univerzalne punjače i pretvarače. Neoline stručnjaci neprekidno razvijaju nove ideje kako bi pojednostavili upravljanje i rad vozila, te razvijaju profesionalna B2B rješenja. Na temelju postojećeg iskustva istraživanja i proizvodnje, tvrtka stalno poboljšava svoje proizvode, kreira nove proizvodne linije i ažurira svoj prateći software.

interior

keyboard

Svi Neoline proizvodi proizvedeni su u Južnoj Koreji. Tvrtka pruža do 2 godine jamstva na sav svoj asortiman. Djelatnici svakog ovlaštenog servisnog centra dijagnosticiraju i popravljaju oštećenja na uređaju i dodatnoj opremi. Da bi se poboljšala kvaliteta usluge, pružamo podršku našim kupcima, pomažemo im u prilagođavanju postavki i savjetujemo o svim pitanjima vezanim za Neoline proizvode. Pružajući inovativna rješenja, Neoline olakšava svakodnevni život. Tržišni stručnjaci opetovano ističu kvalitetu Neoline uređaja. Hibridni Neoline X-COP 9700 je 2015. g. osvojio prestižnu Red Dot Award: Product Design 2015 za kombinaciju "čistog" dizajna i sučelja koje je iznimno orijentirano na korisnika. Profesionalni žiri najveće svjetske nagrade za potrošačke nagrade za inovaciju proizvoda "Proizvod godine" nekoliko je puta prepoznao uređaje tvrtke kao najbolje na tržištu. Neoline X-COP 9000 je 2016. godine nagrađen u kategoriji "Hibridni automobilski uređaj", a 2017. godine je Neoline EVO Z1 postao pobjednik u kategoriji "Dash Camera".

Zainteresirani? Slobodno nas kontaktirajte!

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.